Jo det där om "jag bloggar imorgon.."

Canon EOS 1000D + Canons kit-objektiv (18-55 mm)
Hahah, märkte nu att jag för några dagar sedan hade skrivit "jag visar bilder på det imorn", det blev aldrig. Så, bättre sent än aldrig! Och ja, jag är som jag är (eller min kamera, vet inte säkert än) och jag fick typ.. tre bra bilder på vackra Fanny här. Men sen så är det inge kul heller att blogga när bloggdesignen är helt cp och störd. Ni som inte följer mig på bloglovin utan går in på startsidan lär se vad jag skackar om. Jag får väl försöka fixa det nån gång, men ja, just nu har jag varken tid eller lust.
Skolan har varit igång i tre veckor, och jag har redan skrivit en fyra sidor lång berättelse på engelska, haft en historialäxa, gjort ett tidningsomslag i sammhälls, sett en film och ska skriva om den på MSK (och jag vet att ni ej insatta människor inte fattar men jag is inte skriva ut haha), gått igenom en assvår novell på svenskan och svarat på frågor om den, påbörjat att skriva en egen sån novell, lärt mig grunderna i ett nytt adobe-program, fotat i en lite halv-kass fotostudio, gått på en mängd promenader, skaffat nya kompisar, numrerat fem sidor efter trovärdigaste källor (historia) sett en dokumentär av en konstig konstnär, ska jag fortsätta? Herregud, alla säger att de redan är skolless, jag tycker att allt vi gör är intressant! Utom den där dokumentären om en artist som satt stilla i flera timmar i sträck, varje dag i fyra månader, den var ganska trist. Jag har till och med börja älska ankor, hihi. Har två stycken som sitter fast på min nyckelring. hihi. :3 hunnit göra ett kapitel i matten också kom jag på. Nu läser jag om en bok på engelska också, hehe. :D
Jag tror att det här är det längsta inlägget jag någonsin har skrivit! Det är ju kul att se att jag har hela 5 följare på bloglovin. ojojoj, alltså ;) haha nejmen det är kul iallafall :)
Men nu ska jag fortsätta läsa och kanske gå och lägga mig snart.. x) Jag slutar kvart över 11 imorn, sen ska jag och mamma gå och äta sushi, muums! (jag är förövrigt typ den enda människan i min klass som gillar det, mobbad </3)
Ooh, just det! Besök Fannys blogg, hon är den gulligaste människan på jorden, ni ser ju bilden. c': (www.fannyfredrica.se)

Kommentarer
Postat av: FannyFredrica - [Fotografering]

aaaawwwww! <3

2012-09-07 @ 15:07:49
URL: http://fannyfredrica.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0