Gulligt

 
Har jag nämnt hur söta barn är? haha, tittade igenom bilder från nån månad sen och hittade en bild på den här ursöta saken. c':

Nymöblerat och nyinköpt!

 
Äntligen har jag fått möblera som jag har velat ha det! Har varit på IKEA idag och införskaffat massa nya saker, bla skrivbordet + stolen :3 har även flyttat om.

Tjat och tjafs och gnäll

 
Nu har jag jobbat lite med designen, men då hände det ngt och jag is inte hålla på mer med det nu. Är hursomhelst nöjd med det jag har fått fram tills nu, men jag får inte till en annan sak som jag vill. vad enkelt det vorde om jag var premium och kunde välja cottage-temat redan nu, men jaja. mitt får väl funka :)
bilden är från i sommar när jag var på en ö i luleå skärgård med några kompisar och åkte rodbåt, det var supervarmt och jag plaskade med fötterna medans jag hade kameran på autofokus och tog massa bilder. :)

Ny bloggdesign på g!

Canon EOS 1000D + Tamron 70-300mm

Jag har haft min nuvarande bloggdesign ganska länge nu (sen i maj när jag startade bloggen) och jag känner för en förändring. :) jag hoppas att det blir bra, men ja, men vet ju aldrig, haha. Bilden är förövrigt ganska gammal, tror det är fotad sommaren 2011, och en av de första jag tog med tamron objektivet.
Om du kanske tycker att jag uppdaterar dåligt på bloggen så går det alltid att följa mig via instagram @juliasundqvist, för där laddar jag upp bilder hela tiden :)

Låångt uppehåll!

 
Okej, jag har haft ett löjligt långt uppehåll, och jag har ingen direkt anledning till det heller. Jag hade väl inte nån lust att blogga nu under sommaren, och det bara blev inte av.. men nu har jag tänkt ta tag i det här och försöka få upp bloggningen igen! upptäckte också att jag hade fått fler följare, det var ju roligt. :)
 

RSS 2.0