Fanny och Sara


Redigerar bilder

Sitter just nu och redigerar bilder på både Fanny & Sara. Så vackra båda dom tjejerna är alltså. <3
Försöker även att klura ut hur breda mina bilder ska vara.. suck. så less på kodningen, trots att jag tycker det är kul.. (a) men ja, man lär sig ngt nytt varje gång.
Hela min dag igår och fram till klockan typ tre idag har varit underbar! Jag har fotograferat både Fanny och Sara i Fannys studio, sen har vi ätit mängder med glass, snackat, sett på film, snackat lite mer. Tydligen snarkar jag när jag sover.. Men att jag inte gillar att sova trångt, det var ingen nyhet. Det hela slutade med att jag sov ensam i Fannys säng, Sara låg på hennes matta och hon själv låg i hennes systers säng. Fatta förvånad jag blev när jag hittade min tomma colaflaska i sängen som jag helt säkert kastat på min packning.. tydligen hade Sara kastat den på mig för att få mig att sluta snarka, haha! ehehe, det funkade inte alls.. (a)
Kommer upp ett till inlägg ikv, ska bara redigera klart bilderna på dem, men jag ville visa den här rosen, blev väldigt nöjd med bilden. Fanny frågade om jag hade provat att vända helt på mitt objektiv, och att det blev en väldig macro-känsla. Det är inte sista gången jag vänder på objektivet kan jag ju bara säga!

Hej igen!

Haha nu blev det såhär att jag laddade för några dagar sen upp fyra bilder och sen ingenting, men anledningen är att jag har varit i Luleås skärgård på en ö som heter kluntarna. Jag har haft det jättemysigt! Men nu är jag tillbaka, och lite fler blogginlägg kommer komma upp snart. :)
 

Vattendroppar

 

Hittils..

Okej, hittils har jag fixat sidomenyn och bytt blogg-ikon, hehe fort det går...
 

Ännu mer test.. x)

En till testbild. x) men nu får ni ju då iallafall se många av mina bilder som jag förmodligen aldrig skulle ha visat annars så.. ;}
 

Testing Testing...

Okej, som ni kanske redan märkt så ser det typ hemskt ut med kodningen på min blogg, och det är nog därför jag inte velat blogga så mkt. Så nu har jag tänkt fixa allt vad koder heter och sparka igång bloggen igen!

RSS 2.0