Ny vattenstämpelJag skaffade mig en ny vattenstämpel! Jag blev aldrig riktigt nöjd med den förra, vet inte riktigt om jag är nöjd med den här heller, men den får duga tills vidare :)

Avundsjuk...


Canon EOS 1000D + Canon EF 50mm f/1.8 II

Det är helt otroligt hur söt den här valpen är! Såå avundsjuk :'c vill också ha en! men jag får se det från den ljusa sidan, när vi skaffar en ny tik, då ska vi skaffa valpar..
Det är Fannys grannar som äger hunden, jag kan ju bara säga att jag inte skulle ha ngt emot att ha de som grannar just nu.. owo

Howdy Cowboy


Canon EOS 1000D + Tamron 70-300 mm

Igår blev det en spontan photoshoot med Fanny och Sara. :3 Det var första gången Sara är hemma hos mig, och det är lite synd att det inte blivit fler gånger.. Men hursomhelst; hur vi kom på att fota Sara som en cowboy var att jag bor ute på landet och vi har tills allderles nyss haft hästar, och vi har gjort eget hö. Så såklart måste vi ha en höskrinda, och vem hoppar in i den om inte Sara? ;) Och då sa Fanny att om jag hade nå stövlar hemma så kunde vi ju fota Sara som en cowboy. Och såklart hade vi stövlar! Och vi hade inte bara det, vi hade en hatt också.. ;3
Jag hade en helt underbar dag, och ännu bättre blev det ju av att Loreen vann esc! :'D

Underbar kväll med brudarna!

Tänkte bara göra ett snabbt inlägg och berätta att jag har tillägnat dagen och kvällen med Fanny och Sara <3 jag och Fanny klädde Sara till en cowboy så hån fick posera fint med vinden i håret i sommarvärmen framför kameran.. ;) jag har inte nästan kollat på alla bilder ens än, så jag visar de imorgon istället :)
Måste ju också bara gratta Loreen som vann eurovision sång contest 2012! :D det var egentligen det vi skulle göra, men ja, vi är som vi är och det slutade med kameran i hand ;3 (och lite solning på studsmattan innan vi flyttade på den dit den skulle)
Men nu ska jag lägga mig och läsa en kort stund innan jag lägger mig och sover. Är det någon förresten som har något bra tips på en skolavslutningsfrisyr? Mitt korta hår duger inte till mycket, men jag vill se fin ut på skolavslutningen, man går ju bara ut nian en gång i livet :)


Bokeh-effekt
Jag hittade en väldigt rolig tutorial där man kan göra bokeh-bakgrunder! Sen så finns det såklart fler tutorials på den sidan, men jag hittade ingen som intresserade mig speciellt mycket. Sidan för tutorialen hittar ni här :)

Älska svartvittCanon EOS 1000D + Tamron 70-300

Bildbomb


Canon EOS 1000D + Tamron 70-300 f/4,5-6 Macro

Idag har varit typ den tråkigaste skoldagen någonsin! Jag har gjort klart alla mina arbeten, så vad ska jag göra på lektionerna nu då? Usch, det ända bra som hände under skoldagen idag var när jag och Fanny (www.fannyfredrica.se) och Frida (http://fridaoklara.blogg.se/) tog en promenad på lunchen och fanny fotade massa slamsbilder på mig (a) Jag hoppas hon skickar dom sen. Det var helt otroligt hur varmt det har blivit här i luleå, och det har faktiskt börjat bli grönt i träden! :D men sen så tog ju självklart den stunden slut när vi var tvungna att gå tillbaka och ha mattelektion. >.<
Jag fick då upp humöret när jag kom hem och fick fota lite och upptäckte att alla mina bilder är inte bara skit. (Y) nu ska jag fara på någonting på min lillebrors skola (inte frivilligt kan jag ju bara säga).
Nu är det bara 17 dagar kvar till SOMMARLOVET! :O :D

Sommarvärme


Canon EOS 1000D + Tamron 70-300 f/4,5-6 Macro

Igår när jag och min lillebror var ute med hundarna kom katten springande i diket, så då passar man ju på med att fota lite. :) Det var väldigt varmt igår! Jag tror att det var upp mot 12 grader, det kändes verkligen som att sommaren var på väg. Dock försvann den känslan idag när jag drar undan gardinerna och ser att det spöregnar ute...

Kod till bloglovin

Follow my blog with Bloglovin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0